bodzio_g 17.10.2005 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 OOO Wielki Komturze !!! nareszcie sie pokusiłeś na pisanko pisz ciągle pisz tak bez końca... nieźle sie zaczyna - czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.10.2005 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi.. 18.10.2005 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 18.10.2005 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Komturze Tomaszu, pisz intensywnie, nocy nie zarywaj, mieszkaj pięknie, o stolicy nie zapominaj, czego życzy ci z nieodległej komturii /i doliną Narwi za oknem/tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.10.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Wielki Komturze - nareszcie doczekaliśmy się Twojego dziennika Nie zapomnij o zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 18.10.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Cieszę się Tomku że zacząłeś pisać..... nie pozwól nam za długo czekać na nastepne odcinki i jako wzrokowiec proszę o zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 18.10.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Uuuuuu Bagna Biebrzańskie Tylko pozazdrościć ! Widoki, cisza, spokój, a jakie wędrówki można urządzać ! Poezja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.10.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Nooo wreszcie Bo my tu ze zniecierpliwienia przebieramy nóżkami, kolejka stoi do oglądania a tu ni widu ino słuchy .. Przelotem bywały jaskółki ( a to kibelkowe, a to sklepowe ) a teraz jużci można będzie podziwiać do woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.10.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 No prosze... Tomek pisze dziennik... świat się kończy... no i będę musial zmienić jedno pytanie z tradycyjnego zestawu pytań wiedzy o dziennikach budowy... bo stara odpowiedź była by nieprawdziwa... Tomku.. gratuluje odwagi.. i jako jednen z niewielu, który miał już przyjemność poznac Twoją Komturie w naturze z niecierpliwością oczekuje na ciąg dalszy opowieści.. a wiem że napewno bedzie bardzo emocjonująca i wciągająca.... pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.10.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Tomeczku czekam na ciąg dalszy Bardzo się cieszę że piszesz Czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.10.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Dzięki wszystkim za dobre słowo i słowa zachęty do dalszegfo pisania. Postaram się. Trochę mogę mieć kłopotów z umieszczaniem zdjęć, ale jestem dobrej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 18.10.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Tomku, pełne zaskoczenie. Gratuluję. Jestem dumna, że Twój kasztel na własne oczy widziałam Pisz dla nas i przyszłych pokoleń , ale patetycznie zabrzmiało Tylko czy grupy naszej teraz nie zaniedbasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.10.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Tomku, będę wierną czytelniczką mazurskich opowieści. Było mi niezmiernie miło słuchać historii tego domu siedząc przy kominku i na tarasie Twojej posiadłości. Równie dobrze się to czyta w dzienniku. Pozdrawiam i czekam na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.10.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Jesteście kochani . Chcecie czytać, to będę pisał. Wybaczcie tylko, że nie jestem w stanie pisać każdego dnia. Ale może sie postaram. Doszedłem do 1994 roku. mam 11 lat przed sobą. Czy ktoś wytrzyma tyle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 18.10.2005 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Jesteście kochani . Chcecie czytać, to będę pisał. Wybaczcie tylko, że nie jestem w stanie pisać każdego dnia. Ale może sie postaram. Doszedłem do 1994 roku. mam 11 lat przed sobą. Czy ktoś wytrzyma tyle? Ty sie nie tłumacz tylko pisz bo jak nie to ... zinternatujemy Cie bez wiktu i opierunku tylko z dostępem do .... dziennika budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.10.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Tomku no wreszcie, cieszę się niesamowicie, że danym mi będzie poznać historię naszego kontura...Jak poprzednicy proszę o ilustrowanie wypowiedzi licznymi zdjęciami,gdyż ja biedny wzrokowiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Jesteście kochani . Chcecie czytać, to będę pisał. Wybaczcie tylko, że nie jestem w stanie pisać każdego dnia. Ale może sie postaram. Doszedłem do 1994 roku. mam 11 lat przed sobą. Czy ktoś wytrzyma tyle? Wytzrymamy wytrzymamy Tylko pisz pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.10.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Jesteście kochani . Chcecie czytać, to będę pisał. Wybaczcie tylko, że nie jestem w stanie pisać każdego dnia. Ale może sie postaram. Doszedłem do 1994 roku. mam 11 lat przed sobą. Czy ktoś wytrzyma tyle? No jasne! Wszyscy wytrzymamy nawet więcej! I to z ogromna przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.10.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Dziękuję za wpisy. Jeśli chodzi o zdjęcia, to bardzo proszę o wyrozumiałość. Mam ich dużo, ale jak na razie czasami, po dużych trudach udaje mi się coś umieścić w moich postach co znajdę w internecie, ale nie zawsze. Opór materii. Natomiast moje zdjęcia są, mam skaner i co dalej nie wiem, ale się nauczę. Cierpliwości Będzie nawet składanka - prawie film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 19.10.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Jeśli chodzi o zdjęcia, to bardzo proszę o wyrozumiałość. [...] Będzie nawet składanka - prawie film. Zdjęcia, zdjęcia... film, film ! Chyba nie zasnę dzisiaj przez te fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts